• 06-34245992
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over mij

In 2002 ben ik afgestudeerd als bewegingswetenschapper aan de RUG. Omdat ik graag wetenschappelijke inzichten en kennis wilde toepassen in de praktijk, heb ik na mijn studie bewegingswetenschappen de opleiding fysiotherapie gevolgd. Ik heb in die tijd bijna al mijn studieopdrachten gericht op kinderen omdat ik dat toen al de leukste doelgroep vond. Aangezien ik het heel leuk vind om kinderen enthousiast te maken en te houden voor alles wat met het bewegend functioneren te maken heeft, heb ik mij na de opleiding fysiotherapie verder gespecialiseerd tot kinderfysiotherapeut. In vier jaar tijd heb ik de Master Pediatric Physical Therapist (MPPT) afgerond en vanaf 2006 heb ik bij diverse praktijken als kinderfysiotherapeut gewerkt. Na 14 jaar werkervaring was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik mijn eigen praktijk opgericht:  klein & krachtig.

Klein & Krachtig zijn woorden die zowel op mijn doelgroep als op mijzelf van toepassing zijn. Ik kan met mijn ervaring, persoonlijke aandacht en gedrevenheid veel betekenen voor zowel kleine, als grotere kinderen. Door de jaren heen heb ik al ontzettend veel krachtige kinderen mogen helpen. Het is prachtig om te zien hoeveel doorzettingsvermogen kinderen en hun ouders hebben en om een klein onderdeel te zijn van een proces wat leidt tot ontwikkeling, vooruitgang, behoud van en/of herstel.

Met veel enthousiasme, energie en plezier ga ik aan de slag in mijn eigen praktijk.

Niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn vrije tijd houd ik van bewegen. Zelf vind ik het heerlijk om met de mountainbike het bos in te gaan of om een rondje te hardlopen. Mijn gezin houdt erg van voetballen dus in het weekend sta ik meestal langs het veld te genieten van het plezier in bewegen van de kinderen. Verder kijk ik graag op zijn tijd een leuke serie, houd ik van lekker eten en goede wijn en vind ik het leuk om naar een festival of voorstelling te gaan.

Elvira van Bolhuis eigenaar van kinderfysiotherapie praktijk Klein en Krachtig
Elvira van Bolhuis
MSc Bewegingswetenschapper
MSc Kinderfysiotherapeut
BSc Algemeen Fysiotherapeut
© 2024 Klein & Krachtig. All Rights Reserved.